BSD LOGO HEADER_CIR.jpg

О КОНФЕРЕНЦИЈИ

Конференција Београдског стратешког дијалога „Свет после вируса Корона“ биће организована 29. маја, у Клубу посланика (Толстојева 2, Београд). Конференција, коју ће отворити председник Србије Александар Вучић, биће посвећена анализирању геополитичких, економских и здравствених аспеката пандемије коронавируса. 

 

Конференција ће бити прилика да високи државни званичници Републике Србије, представници дипломатског кора и еминентни економски и здравствени стручњаци размотре читав спектар изазова које је пред човечанство и Србију ставила пандемија коронавируса, и да на аргументован начин и у полемичком тону осветле проблем пандемије, чије су дугорочне последице и даље непознаница. 

 

Изазови са којима се данас суочава читав свет нажалост су још једна потврда потребе да се, у оквиру платформе какву нуди Београдски стратешки дијалог, на отворен начин дискутује о међународној сарадњи и колективним одговорима на глобалне изазове.

beogradski strateski dijalog, fondacija bsd, Belgrade strategic dialogue, белградский стратегический диалог, dijalog, strateski, srbija, serbia, international understanding, promocija medjunarodnog razumevanja

© All rights reserved.